Contactati-ne

Tel: 0767 517 281

email: office@katris.ro

web: www.katris.ro

DESPRE NOIKATRIS PREST GRUP
ofera servicii de curatenie profesionala in sedii firma, spatii comerciale, apartamente, vile si orice alt spatiu la cerere in functie de nevoile dumneavoastra.

 

Atuurile noastre sunt: echipa tanara
  profesionalismul
  preturile accesibile
  promptitudinea
  rapiditatea
  flexibilitatea
  discretia

 

CE NE RECOMANDA?
Contractele in desfasurare cu suprafete de peste 100.000 de metri patrati.

 

Echipa tanara
KATRIS PREST GRUP este formata dintr-o echipa tanara, flexibila, orientata spre satisfacerea nevoilor clientilor, cu idei noi, avant si perseverenta. Cu noi, orice idee a dumneavoastra poate deveni realitate.
Acest site a fost conceput pentru a facilita oferirea primelor informatii despre compania si produsele noastre. Parcurgeti-l: raspunde la multe dintre intrebarile pe care vi le puneti.

 

Profesionalismul
Echipamentele utilizate sunt profesionale si de ultima generatie. Solutiile si detergentii sunt din import, conform normelor Uniunii Europene, marca Karcher.
Echipele de curatenie sunt formate din oameni bine instruiti, politicosi si respectuosi, iar prestarea serviciilor va fi intotdeauna supravegheata de un sef de echipa.

Serviciile de curatenie sunt prestate de personal instruit, dotat cu echipamente specifice pentru a fi usor de identificat.

 

Preturile accesibile
Avantajul dumneavoastra ca beneficiari ai serviciilor noastre de curatenie consta in raportul calitate-pret.Va veti bucura de un mediu curat si confortabil la preturi corecte si cu reduceri substantiale, iar diferenta se va resimti imediat in bugetul dumneavoastra.
Tarifele pe care le gasiti pe site sunt informative, negociabile in functie de suprafata, gradul de murdarie, frecventa lucrarilor si durata contractului.
In functie de cerintele dumneavoastra oferim servicii pe baza de abonament cu tarife speciale, personalizate pentru fiecare solicitare in parte.

 

Promptitudinea si Rapiditatea
Raspundem cu promptitudine tuturor cerintelor, acceptam orice suprafata de curatare oferim solutii eficiente, rapiditate in desfasurarea lucrarilor!

Tot ce va ramane dumneavoastra de facut, este sa apelati la serviciile noastre profesionale de curatenie.

 

Flexibilitatea
Suntem flexibili si adaptam serviciile noastre de curatenie conform nevoilor dumneavoastra. In functie de cererile dumneavoastra putem modifica serviciile standard sau putem chiar introduce noi servicii, scopul nostru ramanand intodeauna acelasi: de a multumi pe deplin clientul.

Suntem flexibili si in ceea ce priveste programul de lucru, ne puteti contacta in orice zi a saptamanii, de luni pana vineri, dar nu uitati ca avem si personal disponibil non-stop.

 

Discretia

Personalul de care dispunem este atent selectionat, instruit foarte bine in tot ceeea ce are de facut si nu in ultimul rand, foarte discret.